vrijdag 9 september 2016

Zelf latte macchiato maken met senseo

Het klinkt misschien wat ingewikkel maar dat valt erg mee. Het latte macchiato recept is eigenlijk erg simpel en zelf een latte . Met de Senseo melkopschuimer maak je in een handomdraai een mooi en stevig schuim.

Maar wat is het verschil tussen een latte en een latte macchiato? Het heeft allemaal te maken met smaak en zwaarte van de vloeistoffen . In deze korte video wordt uitgelegd hoe wij onze latte macchiato maken. Er is ook een lekkere variant op de latte macchiato namelijk een iced-latte!

Ook melkschuim is belangrijk bij een latte macchiato, net als verschillende laagjes. Om het nog ingewikkelder te maken: een espresso met . Ontbrekend: senseoHoe maak je latte macchiato, cappuccino en koffie verkeerd? In dit artikel worden de benodigdheden en instructies gegeven voor het maken van een latte macchiato, cappuccino en koffie verkeerd.


Als je een keertje indruk wilt maken op een vriend of vriendin, dan is het echt mooi om een latte macchiato te maken: een glas cappuccino met warme. Dubbele espresso of als je dat niet hebt kopje zeer sterke Senseo . Een goede Latte Macchiato bestaat uit meerdere lagen die niet door elkaar lopen. U ziet mooie lagen ontstaan, de Latte Macchiato is klaar.


Ik zou zelf de melk iets wat laten koken, maar niet te lang.

Heeft iemand al ervaring met de senseo latte? Zou jij mij misschien kunnen vertellen hoe wij latte machiato kunnen maken. Latte macchiato is ook lekker als je eigenlijk nooit koffie drinkt, omdat het. Haha, zelf maken is inderdaad 10x goedkoper dan Starbucks :). In deze stap leer je dat én het maken van een goede cappuccino én de juiste.


Gebruik voor de latte macchiato een hoog smal glas, hierdoor kun je de mooie . Liefhebbers van koffie met melk kunnen vanaf nu een speciale koffie maken. De SENSEO Latte Duo zet namelijk twee koppen tegelijk met verse melk. Daar hoef je zelf niets voor te doen: het apparaat heeft een geïntegreerde melkopschuimer.


Cappuccino koffie van SENSEO - Ontdek de verschillende koffievarianten met melk: Café Latte, Cappuccino Caramel, Cappuccino Choco, Café Latte . SENSEO Latte Select HD78koffiepadmachine. Melkspecialiteiten: cappuccino, latte macchiato, café latte; Watertank capaciteit . Een zomerse koffietraktatie met blozende framboosjes. Door de frambozensiroop krijgt deze rijke mokka latte een fris, fruitig tintje.


Met Senseo zette Philips hierin een nieuwe standaard. Latte macchiato wil drinken en tegelijkertijd op zoek is naar gemak, is de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts