woensdag 21 september 2016

Pizzaplank

Bak betere pizza's met ons ruime assortiment pizza-artikelen. Van pizzameel tot pizzaschep en van houtoven tot pizzabord. Handgemaakte hoge kwaliteit pizzaplanken uit voorraad direct leverbaar.

Online goedkoop bestellen als relatiegeschenk. Pizza serveert u mooi op deze pizzaplank van Rubberwood. Pizzaplanken van beukenhout en olijfhout. Snelle levering en vanaf EUR 2- gratis bezorgd.

Serveer je pizza op deze leuke pizza plank. Met de Gusta pizzaplank gemaakt van rubberwood doe je dit gemakkelijk en in stijl. Met deze Pizzaplank kunt u de pizza uit de oven halen; de kopse kant van de plank is schuin afgeschaafd. En u kunt uw zelfgebakken pizza op deze originele . Gusta Rubberwood pizzaplank - x cm.


Met de Gusta pizzaplank serveer je de lekkerste pizza's in stijl. Robuuste snij- of pizzaplank met handvat en lederen koor van beukenhout. Voor het serveren van pizza, ook te gebruiken als snijplank, broodplank of voor het . De pizzaplank is ideaal voor het serveren van pizza, maar ook bijvoorbeeld ronde broden of andere hapjes.

Sage pizzaplank HP254 40xcm, naturel: Sage afwasmachinebestendige pizzasnijplank. Laat uw houten snijplank graveren met tekst of logo voor een persoonlijk cadeau. Deze pizza plank is ideaal om uw pizzabodem op uit te rollen en de pizza te beleggen.


Vanaf deze plank kunt u de pizza in de oven of op uw pizzaschep . Professionele marmeren kaas- en pizzaplank. Makkelijk te reinigen, absorbeert geen bacteriën. Ook geschikt voor vlees, vis, fruit en groente.


Koop de EH Pizzaplank Bamboe - 53x30cm Veilig Achteraf Betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts