donderdag 29 september 2016

Inhoud kartonnen bekertje

Het karton voor deze beker is chloorvrij gebleekt, de beker is onbedrukt. Zeer geschikt om te personaliseren door middel van stempels of stickers. Expresso bekertje van karton kraft 1ml.

De inhoud van deze koffiebeker is 150ml wat hem perfect maakt voor het drinken van een heerlijke bakje koffie. De kleur wit is neutraal en ziet er fris uit. Deze populaire, neutrale bekers zijn verpakt per . KoffiebekerDirect is specialist in kartonnen koffiebekers.

KoffiebekerDirect levert kartonnen bekers in verschillende gangbare prints,. Op KoffiebekerDirect vind je plastic of kartonnen bekers, enkelwandig of dubbelwandig en leverbaar in alle populaire inhoudsmaten. Dikke kraft kleur kartonnen bekertje, 1ml inhou voor een espresso koffie. Echter is de inhoud wel minder, gezien het feit de beker lager is dan de 1CC.


Deze handige, kartonnen Douwe Egberts Beker is uitermate geschikt om al uw. Wegwerpartikel; Herbruikbaar; Materiaal: karton; Kleur: rood; Inhoud: 1ml. Kartonnen bekers - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Beker biologisch afbreekbaar karton 125ml 10stuks.


Een wegwerpbeker is een lichtgewicht beker van dun kunststof of van papier die na.

Schotse ruit, kartonnen bekers van 2cc welke volledig biologisch afbreekbaar zijn. Schotse ruit, kartonnen beker met een inhoud van liter. Kartonnen bekertje 1ml inhoud: 1ml 25×1stuks per doos Artikelnr.


Bestel uw plastic of kartonnen bekers voor zakelijk gebruik. Deze kartonnen beker met schotse ruit zijn de meest verkochte bekers van Nederland. De beker heeft een inhoud van 180CC en er . Ontwerp een mechanische grijper die plastic en kartonnen bekertjes met en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts