dinsdag 10 oktober 2017

Brabantia broodtrommel

Brabantia broodtrommels zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die heel lang mooi blijven. Een compacte broodtrommel, ontworpen voor mensen met weinig keukenruimte. Handige vlakke bovenzijde: ruimte voor het plaatsen van voorraadbussen.


Een broodtrommel die niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. Brabantia Roll Top Bread Bin Matt Steel Fingerprint Proof with Black Sides 299445. Deze Brabantia Broodtrommel met Schuifdeksel is ideaal voor het vers houden van je brood. De broodtrommel is ruimtebesparend omdat je op de vlakke .

Vind broodtrommel brabantia op Marktplaats. Geniet iedere ochtend van heerlijk vers brood! De Brabantia broodtrommel heeft een strak design en houdt brood daarnaast heerlijk vers! Broodtrommels zijn online verkrijgbaar bij Blokker.


Brabantia broodtrommel met schuifdeksel - platinum. Brabantia Touch Bin Broodtrommel - Matt Steel. Brabantia broodtrommel met klepdeksel - Matt Black. De Brabantia broodtrommel met klepdeksel Matt Black is een must voor je dagelijkse .

Brabantia broodtrommel in matt steel fingerprint proof, die niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. Je krijgt eigenlijk 'extra' ruimte, omdat op de vlakke . Kies uit verschillende Brabantia Broodtrommels op KIESKEURIG. Deze handige broodtrommel van Brabantia heeft een functionele schuifdeksel. De broodtrommel is ideaal voor de opslag van brood.


Deze Brabantia broodtrommel met schuifdeksel zorgt ervoor dat je brood heerlijk vers blijft en niet op het aanrecht of in een van de kastjes rondslingert. Originele mat-stalen Brabantie broodtrommel met soepel bewegende deksel. Een paar lichte minuscule roestplekjes te zien dus . In de Brabantia Broodtrommel met schuifdeksel passen twee broden. Maar natuurlijk is deze ook geschikt andere soorten brood zoals krentenbollen.


Deze broodtrommel van Brabantia is een broodtrommel die niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. Door de vlakke bovenkant, kunt u zelfs bovenop de . Bestel de BRABANTIA Broodtrommel Schuifdeksel Rood nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Mooie broodtrommel van Brabantia in de kleurstelling oranje met chroom. De broodtrommel heeft minimale gebruikssporen en is klaar om nog jarenlang dienst .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts