maandag 23 oktober 2017

Fendt met queensbed

U bevindt zich hier: De Jong - Kampeer Recreatie Caravans Eriba caravans Eriba Exciting 20Eriba Exciting queensbed. Adria camper Sonic I 7sc bj 20met queensbed. Adria Matrix M 6SC, queensbe hefbe nieuwstaat!

Te koop: in absolute nieuwstaat verkerende fendt le voque 70 voorzien van een rondzit, treinzit en . Fendt Le Voque 70 verkeerd in absolute nieuwstaat! Deze unieke caravan is voorzien van een rondzit, treinzit en een vrijstaand Queensbed! Rondzit, treinzit en vrijstaand queensbed.

Te koop: Fendt Diamond 70 prachtige en unieke caravan. De caravan is voorzien van een rondzit, treinzit en een vrijstaand Queensbed. Hobby caravans, Fendt, Chateau, Tec en Adria. Bijzonderheden: Supernette 5UFF met vrijstaand Queens bed. Te koop:fendt le voque 70 verkeerd in nieuwstaat!


Te koop aangeboden:fendt mayfair 70 verkeerd in een zeer goede staat! Fendt caravans 201 voor 20heeft Fendt maar liefst series in het programma de Saphir, Bianco en Bianco Selection, Tendenza, Opal, Diamant en Brillant. Natuurlijk zou je wellicht een langer queensbed als extra optie.


Chausson Welcome Queensbed Garage 20Airco Nieuwstaat Eerste.

Fendt 6SKF Semi-Integraal Vast Bed 19Eerste toelating 19€ VERKOCHT. Caravan Omschrijving: Te koop: Fendt Le Voque 70 verkeerd in absolute nieuwstaat! Deze unieke caravan is voorzien van een rondzit, treinzit en een . Voor het seizoen 20biedt Fendt opnieuw een grote verscheidenheid aan innovaties op het gebied van. BURSTNER PREMIO 4TS ( QUEEN BED) 2017. MET GFK DAK VOOR EEN BETERE BESCHERMING TEGEN HAGEL EN . Zo is er een ruim Queensbe dat losstaat van de wanden.


Informationen auf Deutsch - Weitere Optionen - Boiler, Dachluke, Deichselabdeck. Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt. Te koop: In absolute nieuwstaat verkerende Fendt Le Voque 70 voorzien van een rondzit, treinzit en een vrijstaand queensbed.


Het Fendt 20caravannieuws: alle caravans krijgen een camperdeur. Tec-Tower met oven, een Queensbed in de 6TF, . De nieuwe Bürstner Premio 4TS met vrijstaand queensbed en hagelbestendig GFK dak nu bij Meerbeek Caravans Campers !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts