woensdag 18 oktober 2017

Grillpan elektrisch koken

Pannen geschikt voor het koken op een elektrische kookplaat. Een overzicht van alle grillpannen vind je hier. Blokker heeft een ruime keuze aan grillpannen.

Met Blokker maakt u de juiste keuze voor uw grillpan voor alle warmtebronnen waaronder inductie. Elektrisch Elektrisch (20); Gas Gas (20). En laten deze grillpannen en grillplaten nu ook net de voorkeur hebben bij het koken op gas, keramisch, halogeen of electrisch… Je hebt geen bijzondere . Bijna alle pannen zijn geschikt voor elektrisch koken waarbij een.

Net als met wokken kan je op een grillpan zonder veel boter of olie te . Je hebt gekookt op keramisch en gaat nu op gas koken. Niet alle pannen zijn geschikt voor de elektrische kookplaat. Je herkent een grillpan aan de ribbels in de pan.


Koken op gas is de meest gebruikte kookvorm. Deze topkwaliteit grillpan is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, electrisch, keramisch, halogeen koken) behalve inductie. Soort pan: grillpan; Warmtebron: gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie, oven; Kleuren: zwart.


We hebben grillpannen, koekenpannen, pannen met deksel, woks en tajines.

Ga je inductiekoken, elektrisch koken of traditioneel op gas koken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts