maandag 9 oktober 2017

Professioneel kelnersmes

Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Een Kelnersmes koop je eenvoudig online bij bol. Kurkentrekker Porfessional Luxe Eiken Wijnflesopener Vis Opener RVS Professioneel Kelnermes .

Dit kelnersmes is eerder een kurkentrekker, waarbij het handvat als hefboom. Dit kelnersmes is gemaakt van hoog kwaliteit roestvrij staal en echt olijvenhout. Dit geeft het kelnersmes een stijlvol en strak design.


Forge de Laguiole Sommelier Kelnersmes: Klassiek Frans kelnersmes met.

Wij bieden een schitterende collectie professionele kurkentrekkers en handige. Koop de Cosy Trendy Sommelier Kelnersmes van Cosy Trendy for. Professioneel ontwerp; Hefboomsysteem vermindert de kans dat de kurk breekt . De toevoeging 'en Aubrac' geeft aan waar deze Laguiole . De Villeroy Boch Group is reeds 1jaar een specialist in het produceren van glaswerk in Duitslan met veel liefde voor detail en . Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en . De originele tweetraps kelnersmessen blijven uiteindelijk toch de allerbeste,. Professionele gebruikers, zoals bijvoorbeeld een sommelier, hanteren meestal een kelnersmes dat dan ook wel sommeliersmes wordt genoemd.


En Garde heeft een uitgebreid assortiment keukenmateriaal voor zowel professionele koks als.

Sommeliersmes (kelnersmes) Blanco van Laguiole en Aubrac. Professioneel Laguiole kelnersmes met spiralen. Het handvat is van exclusief olijfbomenhout gemaakt. Accessoires Keuken accessoires Professioneel bestek en gereedschap KELNERSMES RVS CM MODEL B. Met dit professionele Triangle kelnersmes ontkurkt u moeiteloos alle flessen. Deze opener is gemaakt van roestvrij staal, een echte klassieker en onmisbaar in . Een professioneel kelnersmes van hoge kwaliteit; Met een open spiraal voorzien van een coating en een dubbele hevel; Gekartelde foliesnijder; Fungeert als . Kelnersmes gebogen model rvs - 1mm functies.


Kelnersmes chroom 1mm - met ABS greep functies. In de webshop van HorecaRama vindt u tal van flesopeners maar ook kurkentrekkers, flesopeners met opvangbak of een professioneel kelnersmes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts