maandag 23 oktober 2017

Vt wonen

De vtwonen-stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Volg ons voor binnenkijken, DIY, bloggers, video, make-overs, styling-ideeën, mix match en shoppen. Wie verdient er volgens jou een Kerstboom volgens vtwonen?

Tag diegene in een reactie onder deze post en vertel . Abonneer je nu op het vtwonen-kanaal Ben jij dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, ga je verhuizen, verbouwen of is je huis toe aan een m. Bij KARWEI vind je vtwonen behang met hippe en .

VT Wonen is naast het tijdschrift nu ook wekelijks bij SBSte zien. Viktor Brand presenteert het programma samen met het . Omdat mensen die verhuizen, verbouwen of hun huis willen veranderen behoefte hebben aan inspiratie, informatie en advies. De vtwonen collectie biedt de meest trendy wooninspiratie van Nederland! De meubels en accessoires zijn sfeervolle musthaves in elke ruimte en . De serie Neo, verkrijgbaar in groot en klein formaat, in uni en dessins. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling.


Elke week gaan Viktor en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. In vtwonen ontdekt u elke maand het laatste nieuws op woon-, trend- en lifestyle gebied. Met een mix van woonstijlen, heel veel binnenkijken in binnen- en . Op en mei was het eindelijk zover: de onthulling van de bijzondere vtwonen buitentegels sfeertuin in Lelystad. De bezoekers konden in een zonnig Lelystad . In vtwonen verbouwen of verhuizen krijgen stellen twee opties te zien.


Hun huidige huis na een fikse verbouwing én een potentieel nieuw huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts