dinsdag 17 oktober 2017

Pianoles zoetermeer ckc

In de Pianoles komen veel verschillende kanten van het instrument aanbod; . Hier wordt in de pianoles dankbaar gebruik van gemaakt. Piano - groeps pianoles (Pop Klassiek).

Het CKC accepteert ook: Sport- en Cultuurcheque en ZoetermeerPas. Pianolessen voor jong en ou van pop tot klassiek, van beginner tot gevorderden. De lessen in Zoetermeer worden gegeven in de muziekschool CKC.

Hieronder treft u een Maps plattegrond aan van de leslocatie Zoetermeer. In Zoetermeer was ik als pianodocent verbonden aan het CKC te Zoetermeer. Tegenwoordig geef ik nog regelmatig muziek- en keyboard-workshops aan het . Wilt u keyboardles of een keyboardleraar in Zoetermeer? Pianoles in zoetermeer, piano spelen vanaf 3- per maand . Hij volgde pianolessen bij Hans Kieft en is werkzaam geweest als docent muziektheorie aan o. CKC-Zoetermeer en geeft momenteel pianoles aan het . Beschrijving: Pianoles in Zoetermeer, voor alle niveaus, stijlen en leeftijden.


Patric Barendregt: pianoles in Zoetermeer.

Momenteel is Patric actief als solist en begeleider, zoals het CKC Beatles project van 200 regelmatige optredens . Aanbod: Zangles (privé, duo, groepen) Pianoles voor beginners Adem en. Popkoor Share Voices, Cadenza Theateropleidingen, CKC Zoetermeer, Young . Tanja Ruisch is gestart met pianolessen geven nadat ze is afgestudeerd op het. Rootz muziekschool Delft en sinds kort CKC Zoetermeer en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts