woensdag 25 oktober 2017

De hoge hoet ettenleur

Ook genieten van de Hoge Hoet op het werk, laat uw lunch bezorgen! Aan het mooie binnenplein is de ingang van de . Bij restaurant De Hoge Hoet in Etten-Leur eten?

Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. De Hoge Hoet, van oorsprong een cateringbedrijf met een ruime ervaring in het organiseren van uw zakelijke- of privé evenement. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt.


De Hoge Hoet, Etten-Leur: Bekijk onpartijdige beoordelingen van De Hoge Hoet, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.

De Hoge Hoet - Een groep samenwerkende ondernemers in Etten-Leur: ClassicNail, Nailline, NLC, La Maison d'Antique, Stockholmfashion, . Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van De Hoge Hoet. Cateringbedrijf De Hoge Hoet vervuld al uw culinaire wensen, zowel zakelijk als prive. Door de persoonlijke benadering en liefde voor het vak krijgt uw . Uzelf of een dierbare verwennen met een high tea of high wine?


Bij Lunchroom Wijnbar De Hoge Hoet in Etten-Leur (nabij Breda) is dit allemaal mogelijk. Maanden lang is het goede doel Uit het hart Etten-Leur bezig geweest om. De Hoge Hoet stelde hier kosteloos haar locatie voor ter . De-Hoge-Hoet-Etten-Leur-Lunch-Wijnbar-High-Tea-2.

ETTEN-LEUR - In de voormalige varkensstal van de familie. Het stel opende een half jaar geleden lunchroom en wijnbar de Hoge Hoet. Catering bestellen bij de Hoge Hoet in Etten-Leur?


Wij als cateraar verzorgen partyservice van oa. Veel informatie over de Hoge Hoet, gevestigd in Etten-Leur en geregistreerd bij de KvK onder nummer 56815905. De openingstijden van alle vestigingen van De Hoge Hoet in Etten leur vindt u op Openingstijden. Catering de Hoge Hoet is nog niet beoordeeld door andere bruidsparen.


Wijnbar De Hoge Hoet ligt in de provincie Brabant. Ga bij Wijnbar De Hoge Hoet in Etten-Leur een glas wijn drinken en geef deze wijnbar een review .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts