vrijdag 20 oktober 2017

Bamboe bord xenos

Dek de tafel met deze leuke borden als je gaat barbecueën! Het bord is gemaakt van bamboe waardoor het een ecologisch . Van dit bord gemaakt van bamboe kun je heerlijk eten tijdens de bbq.

Met dit viervaks barbecue bord wordt het eten nog lekkerder! Super vrolijk eetsetje van bamboe met verschillende dieren erop. De set bestaat uit een bord met vakken, een schaaltje, een mok, vork en lepel.


Het leuke dinerbord Boerenbont krijg je in een set van een koopje dus! Ons bijzondere Boerenbont servies is gemaakt van bamboe. Het kinderservies bestaat uit een beker, een schaaltje, een bord en een mes en vork.


Deze eetset is volledig gemaakt van bamboe en toch ontzetttend stevig! Bamboe servies Xenos alternatief via Zuperzozial. De borden, kommen en mokken zijn ook te gebruiken voor het serveren van warme gerechten.


Bamboe servies, duurzaam servies, alternatief voor plastic BPA vrij eten. Maar voor de bamboebordjes van de Xenos durf ik mijn hand niet in . Xenos roosjesservies diepe borden, diameter 2cm. Bamboe borden en bekers Xenos en borden Hema. Bij het opruimen van de keuken vonden we nog wat serviesgoed dat nooit is gebruikt: twee mooie groene . Bij het opruimen van de keuken vonden we nog wat serviesgoed dat nooit is gebruikt: twee mooie groene borden van hema (serie amsterdam) en bamboe . Onze keramieken borden en mokken, en onze glazen zijn geloof ik wel.


Zag vorige week nog bamboe kommetjes in de Xenos maar dacht dat . Bamboe is harder en milieuvriendelijker dan eiken, maar heeft de consument tot dusverre niet kunnen bekoren. Het setje bevat een verdeeld bor een bowl en een beker. Ik kocht mijn bamboe kinderservies gewoon bij de Xenos. Vergelijk Bamboe servies uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen.


Hard bamboe vezel bord 2cm Licht groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts