dinsdag 10 oktober 2017

Slangenboor toepassing

Slangenboren, machineboren of machineslangenboren kenmerken zich door de dunne as van de boor, waar de schroefdraad zich omheen slingert. De slangenboor heeft een spitse punt met schroefdraa wat er voor zorgt dat de boor uiterst precies centreert. De geharde voorsnijder zorgt ervoor dat het te .

Toepassing: Slangenboor om snel en precies te boren in hout, voorzien van centreerpunt voor langere standtijd. Met deze slangenboor kunt u exact boren in . De slangenboor heeft als duidelijkste kenmerk het schroefdraad. Aan het einde van de boor zit een punt om een begin mee te maken, maar vervolgens wordt de .

Uitvoering Opsteekverzinker tbv Fisch slangenboor 12-mm (groep 241) met 6-kant schacht. Toepassing Voor snel boren en verzinken in een arbeidsgang. Bosch slangenboor hout 2mm, alles voor je klus om je huis tuin te verfraaien vind je bij KARWEI. Uitvoering:- Azobe slangenboor met 6-kant schacht.


Azobe slangenboor 2mm uit extra gehard staal centreerpunt met schroefdraad. Slangenboor toepassing: Slangenboren kenmerken zich door de dunne as waar de schroefdraad omheen slingert. De slangenboor heeft een spitse punt met . Voor diepe boringen vanaf 8–mm diameter is een slangenboor aan te bevelen. Voor platte boringen tot mm diameter is. Slangenboor met brede schacht, en een gecentreerde punt Voorzien van een snijmes.


Spiraalschacht voor een vlotte spaanafvoer. RUKO l Producten l Contact l Service l Nieuws l Talen. Slangenboor van Metabo – Kwalititatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam. Maak kennis met het professioneel elektrisch gereedschap van Metabo. Speciaal geschikt voor (Azobé) hardhout; Met grove spiraal voor snelle afvoer; Met zeskantaansluiting tegen slippen van de . De slangenboor, vormgegeven als een spiraal, is beter in het afvoeren van.


Heller slangenboor 10x235mm - Voor laagtoerig boren. Optimale spiraalgeometrie voor een vrije spaanafvoer. Voor continu gebruik in keiharde houtsoorten zoals Azobé Bankirai . Beschrijving: Toepassing in de houtbouw voor precieze boorgaten met slangenboor; Gebruik van slangenboren tot max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts