maandag 16 oktober 2017

Gasmagneetklep horeca

Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca. Deze website wordt mogelijk gemaakt door De Horeca Opkoper De ICT Opkoper. Het recept voor uw totale horeca inrichting!

Als de afzuigkap uit is hoort die gasklep ook dicht te gaan. In het Besluit eisen inrichtingen Drank- en Horecawet staan eisen aan de inrichting van een horecabedrijf. Deze eisen gelden alleen als u voor uw bedrijf een . Gasklep - Magneetklep - Electrische afsluiter - voor aardgas.

RVS Afzuigkap en afzuigkappen van Horepa kunt u gebruiken in de Horeca,. Goos Horeca de grootste en voordeligste horecashop! Elk pand en elke gebruiker stelt z'n specifieke eisen aan zuivere lucht.


Bovenaan staat dat we allemaal willen werken en recreëren in een gezonde, frisse . In de horecakeuken bent u als ondernemer verplicht bij gebruik van toestellen op gas een magneetklep en gasklep te plaatsen. Kromschroder gasmagneetklep, type VG 25R02NT31 220-240v, max 200Mbar. NEDVENT levert naast de standaard modellen RVS horeca afzuigkappen ook maatwerk.


Gaskooktafel compleet met afzuigkap en gasmagneetklep Baron Gaskooktafel. TE KOOP: Mareno gasfornuis pits HorecaGoed.

Uw specialist in gebruikte horeca apparatuur! Te koop: gebruikte Mareno gasfornuis voorzien van pitten . Gaskooktafel compleet met afzuigkap en gasmagneetklep Baron Gaskooktafel compleet met. Horeca stappenplan als checklist voor starters in de horeca . In de professionele horecakeuken bent u verplicht bij gebruik van gastoestellen een magneetklep te plaatsen . Voor zowel horeca als particulier en alles wordt gratis bezorgd.


Het schakelplaatje wordt op de gasklep gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts