donderdag 9 november 2017

Parachute maken

Maak een parachute die op een bepaald punt kan landen. Een simpele lanceerinstallatie is te maken met een Sorbo wasknijper(o.a. Albert Heijn) want deze. Dan kom je alles te weten hoe je een parachute maa.


Een iets andere manier om een parachuutje te maken lees je trouwens hierzo. Hoe maak je een parachute van elastiek touw. Als de ring te zwaar is dan valt hij te snel en zou je de parachute groter moeten maken. Is hij te licht dan zwabbert hij naar beneden en moet je hem iets kleiner . Er zijn verschillende tekeningen in omloop van diverse parachutes. Ook zijn er zo tekeningen te vinden van de poppen zoals bijvoorbeeld . Dit is niet voor niets, want een parachute is het meest veelzijdige bergingssysteem dat we kennen.


Door de afmetingen te variëren is er een parachute te maken . Je kan kiezen van stof (op de naaimachine) of van (stevig) papier en dan plakken. Je kan de parachute natuurlijk ook van papiermache maken. Hier een korte indruk hoe het is om een sprong uit een vliegtuig te maken. Hij kreeg namelijk een tijdje terug te maken met een haperende parachute, maar wist door adequaat handelen uiteindelijk toch veilig te landen . De commando's van het KCT maken drops van lage hoogten (4meter).


Dat doen ze met een ronde parachute, die met een lijn aan het vliegtuig vast zit. Een nood-parachute is, buiten dat deze je leven kan redden bij een eventueel ongeval, verplicht om bij je te hebben wanneer je vluchten gaat maken boven de . In een mini-cursus 'Modelleren in Coach' wordt getoond hoe je een model van een parachutsprong kunt maken. Teken op een spons twee oogjes waardoor het een popje lijkt. Maakt nu met de kinderen voor dit popje een parachute. Wanneer de parachute geopend is kan de parachutist de richting en snelheid.


Altijd al eens een keer een parachutesprong willen maken? Vanuit een helikopter is dit helemaal speciaal. Maak nu kennis met parachute springen met de tandemsprong bij een. De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een . Om het schaken voor de deelnemers en voor een groter publiek aantrekkelijker te maken en de media en bedrijven meer te interesseren voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts