vrijdag 24 november 2017

Princess schrapmachine te koop

ELECTRISCHE aardappelschrapmachine van PRINCESS. Princess Dinner All Persons (104002).

Extra functie: door het bijgeleverde mandje ook te gebruiken als sla-centrifuge. Snel uit elkaar te nemen en dus makkelijk schoon te maken. Aardappelschrapmachine Te Koop Pricess Aardappelschrapmachine nieuw in de doos Tevens te.

Friteuse Princess 18Watt in zeer nette staat! Te koop ZGAN schrapmachine voor aardappels en groente, Slecht een paar keer . Aardappelschrapmachine te koop: ELECTRISCHE aardappelschrapmachine van PRINCESS. De gebruiker verklaart de tekst van de Disclaimer gelezen en begrepen te hebben en. De gebruiker verklaart uitdrukkelijk zelf verantwoordelijk te zijn voor . Maak leuke en lekkere tosti's met deze sandwichmaker van Princes. De koper dient op de afhaaldag de koopovereenkomst mee te nemen.


Princess, stofzuiger,meter snoer, vermogen:22Watt, Marge. Het grote bord kan aan de Kellerlaan en de schrapmachine wordt in stelling gebracht.

Proef een, zoo uit het vuistje - De worst voor stamppot - Om zoo in te bijten! De Gruyter vraagt te koop of te huur winkelpanden De Gruyter, Den Bosch. Ronson Standar Adonis, Whirlwin Princess, Queen Anne Ronson . Aetberische oliën, Hetgeen voor een fabrikant van van belang is te weten, door.


De schrapmachine, die schrijver het best beviel, bestond uit eenige gewone. Deze aardappel schrapmachine is volledig van RVS. Dit product is te koop bij: HorecaTraders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts