donderdag 2 november 2017

Waterstop gamma

Wat is de functie van een wasmachine waterslot? Hoe je zelf een waterslot of aqua stop kunt aanbrengen op wasmachine of vaatwasser.

Watertoevoerslang met waterstop - BAR - “Gamma Luxe”.

Ik wil een waterstop installeren op een wasmachine Blomberg Type WA 2Mod. Nu wil ik graag weten op welke hoeveelheid water . Nu we een nieuwe wasmachine hebben, werkt mijn (blauwe) waterslot niet meer. Hij staat te krap ingeteld) Onze nieuwe (LG) machine is . Simpele slang van de Gamma aangeschaft en de wasmachine werkt weer!


Dit zal het wel een paar jaar uithouden, in de hoop dat de . Het Waterslot moet worden aangesloten tussen de kraan en de wasmachine, vaatwasser, drankautomaat etc. Een wasmachinekraan, waterslot en combischakelaar om veilig te wassen. Trillingsdempers voorkomt schudden en wandelen van de wasmachine. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste waterstop , bij Gamma, met waterslot aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Hier plaatsen wij het waterslot op de erlenmeyer, zodat er geen stofjes bij.


Mechanisch waterslot van Deltac voor wasmachines en vaatwassers. Een lekbak is een aanrader, zeker als je wasmachine geen waterstop heeft, om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts