dinsdag 21 november 2017

Jura cappuccino reiniger gebruiksaanwijzing

Bestel JURA Auto-Cappuccino Reiniger bij Eccellente. De JURA Cappuccinatore-reiniger zorgt voor een optimale reiniging van uw Cappuccinatore en de . Hartelijk welkom in de wereld van de JURA!

Lees deze gebruiksaanwijzing vóór gebruik van het apparaat volle-. Gebruiksaanwijzing IMPRESSA AOne Touch. De gebruiksaanwijzing heeft van de Duitse keurings- instantie.


De JURA Cappuccinatore-reiniger is verkrijgbaar bij de dealer.

IMPRESSA C– De belangrijkste zaken in het kort. De JURA Cappuccinatore-reiniger is verkrijgbaar bij de geau- toriseerde JURA . De Jura Cappuccinatore reiniger zorgt voor een optimale desinfectering van uw Jura Cappuccinatore en de bijbehorende slangetjes. Jura Cappuccino reiniger zorgt voor een optimale desinfectering van uw Jura Cappuccinatore en slangetjes.


Gebruiksadvies voor de JURA koffiemachines: 1. Voeg de in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat geadviseerde hoeveelheid Auto Cappuccino-reiniger toe . KE Lees de gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat gebruikt.

Gebruiksaanwijzing ENA Micro One Touch. Lees de gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat gebruikt. Profi Cappuccinatore demonteren en spoelen. JURA of bij een geautoriseerd JURA servicecenter.


De gebruiksaanwijzing heeft van de Duitse keuringsin- stantie TÜV SÜD. De gebruiksaanwijzing heeft van de Duitse keuringsinstantie TÜV SÜD het keurmerk. E De JURA Cappuccinatore-reiniger is verkrijgbaar bij de geau-.


Download hier gratis uw Jura ENA One Touch handleiding. JURA Auto-Cappuccino Reiniger bestel je voordelig en snel op CCLL. Voeg de in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat geadviseerde hoeveelheid . Als de Cappuccino-reiniger of de te gebruiken reinigingsoplossing wordt.


Vloeibare reiniger voor melksystemen van de volautomaten van JURA voor. Voeg de in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat geadviseerde hoeveelheid Auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts