woensdag 8 november 2017

Smoothie aardbei kiwi sinaasappel

Snijd de sinaasappels doormidden en knijp het sap eruit boven uw blender. Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te. Haal de kroontjes van de aardbeien en stop ze in de blender; Giet de yoghurt en het sinaasappelsap.

Smoothie – Kiwi-mango-ananas-aardbeien smoothie. Deze sinaasappel-kiwi smoothie is er ook weer zo één die ik heerlijk vind. Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd.


Mango, aardbeien, kiwi's en bananen aan stukjes snijden.

Je moet altijd een vloeistof bij de stukjes fruit doen, dan kun je . Schenk het sinaasappelsap, de aardbeien en de in stukjes gesneden kiwi met de yoghurt in een keukenmachine of blender en meng dit . Voor personen: halve banaan, aardbeien, kiwi, 1gr yoghurt of caloriearm vanille-ijs, ml ananassap, 1ml sinaasappelsap. Ingrediënten: sinaasappel (geschild)halve citroen (geschild)aardbeien (liefst aardbeien (liefst bevroren). Smoothie van munt, kiwi, aardbei, honing en yoghurt. Een smoothie is een gezond alcoholvrij en koud drankje.


Voeg de karnemelk, het sinaasappelsap en eetlepel honing toe en meng het geheel goed. Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf smoothies toevoegen. Smoothie van yoghurt, kiwi, banaan, sinaasappel.

Sinaasappel smoothie maken met onze vruchten smoothie recepten. Doe het sinaasappelsap, de aardbeien en de bananen met yoghurt en de honing in. Verdeel de smoothie over vier glazen en steek in elk glas een dik rietje.


Ik hou zelf alleen niet zo van sinaasappel door smoothies vanwege. Naast bovenstaande smoothies blijft deze aardbeien-avocado smoothie nog steeds mijn . Je moet er alleen wel rekening mee houden dat fruit zoals kiwi en ananas zuur wordt in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts