donderdag 2 november 2017

Tapkraan aansluiten

Wilt u weten hoe u een tap aansluit of werkt? Let wel op: na het aansluiten van een nieuw bierfust zal er eerst een kleine. Hoe dichter de temperatuur van het glas ligt bij de temperatuur van het .

In deze film wordt duidelijk uitgelegd hoe u een biertap moet aansluiten. Ik heb onderaan mijn tap aansluitpunten, welke moet ik gebruiken? En weet iemand welke aansluiting ik kan gebruiken op de koeler-kant?


Schroef de manometer met daaraan de rode slang, op de fles koolzuurgas, aandraaien met tang of sleutel (foto 1).

Haal de deksel van de tap en vul deze met water. Materialen voor het aansluiten van biertaps vind u bij ons. De sponsbal kan namelijk niet door de compensator heen.


Vlakke aansluiting of flare-aansluiting De diverse aansluitingen zijn afhankelijk van type tapkraan en . Zie hoofdstuk voor het aansluiten van een nieuw fust). EVENEMENT koelen het afschuimen afsluiten. De originele VSH standaard tapkraan uitgevoerd met keerklep voor aansluiten o. Het fust is voorzien van een tapstang en eindigt boven in de aansluiting voor de tapkop.


Bierslang aansluiting 7mm Bierslang aansluiting voor 7mm bierleiding.

Biertap Kontakt tapkraan Krachtige en professionele biertap van Lindr. Binnen minuten na aansluiten is deze bierkoeler op temperatuur en . Duidelijk springt de tapkraan in het oog; de rest van. Deze tapkraan bestaat in ver- schillende uitvoeringen.


Het aansluiten van een nieuwe koolzuurcilinder. Controleer bij het aansluiten van het fust eerst datum en verwijder daarna. Zet het water op de bierleiding tot het water uit de tapkraan komt.


Enkele voorbeelden zijn: een tapkraan aanleggen in de tuin of aansluiten van tuinberegeningsysteem. Bij binnenshuis gebruik dient de buis onder de vloer te . Met de WML-Watertap kunt u met één druk op de knop overal gratis kraanwater tappen. Tappen; het nut van een compensator tapkraan. Lang houdbaar aan de tap, aangesloten meerdere weken. De biertap is voorzien van tapkranen en is van het type droogkoeler.


Binnen minuten na aansluiten is deze biertap op temperatuur en klaar voor gebruik. Tapkranen in woningen die op een muur- plaat of . Ruim assortiment kogelkranen, tapkranen, messing kranen en nostalgische. Dus een tuinslang aansluiten op een opengedraaide tapkraan, deze slang buiten uitrollen in de zonnige tuin, en de uiteindelijke sproeier dicht laten. Buitenkraan aansluiten - Voorkom bevriezing van de leiding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts