woensdag 27 december 2017

Bk wokarang 32 cm

De BK Wokarang heeft een uniek design voor optimaal gebruiksgemak. Door de komvormige rand vallen ingrediënten terug in de pan. De BK wokarang is een bijzondere wok, hij heeft een uniek design voor optimaal gebruiksgemak.

U draait uw hand niet meer om voor een heerlijk . De BK Easy Inductie Wokarang cm + Chinese Wokspatel zorgt voor variatie Je hebt niet elke dag zin in hetzelfde eten. Bestel de Easy Induction Wokarang cm bij Pannenstore. Vind hier alle reviews over de BK Easy Induction Wokarang cm bij Coolblue.

Gooi jij de helft naast de pan tijdens het wokken? Met de komvormige wokarang van BK gebeurt dit nooit meer want het valt altijd terug in . BK Wokarang, een uniek vormgegeven wok – met een doorsnee van cm inclusief bakspaan. Deze wokpan heeft een duurzame Teflon Platinum Plus coating.


Koop de BK Wokarang Easy Induction Ø 32cm van BK Online. De BK Easy Induction Wokarang is gemaakt van aluminium, heeft een inhoud van liter en een diameter van cm. Wokarang met spatel € 9direct uit voorraad leverbaar! Webwinkel + 6m² Showroom jaar Ervaring.


De Easy Induction Wokarang van BK heeft een uniek, gepatenteerd komvormig ontwerp waardoor tijdens het wokken de . Een bijzonder design voor een bijzondere pan. Hierin maak je de lekkerste wokgerechten. Deze wok met een doorsnede van cm uit de . Koop de BK BK Easy Induction Wokarang cm bij Coolblue. De CoolBlue pannenstore staat bekend om zijn goede service en kwaliteit.


De bk wokarang is een bijzondere wok, hij heeft een uniek design voor optimaal gebruiksgemak. Dat is vanaf nu absoluut verleden tijd met deze wok. Met de BK Easy Basic wokarang (Ø cm) kun je eenvoudig roerbakken door de komvormige rand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts