vrijdag 15 december 2017

Wesco grandy

Wesco Grandy is een retro-klassieker in alle kleuren. De broodtrommel is uitermate geschikt voor het vers houden van broo koekjes en cake. De Wesco Single Grandy Broodtrommel is het kleinere broertje van de zeer succesvolle Grandy.

Wesco Grandy Broodtrommel - Zwart - Met Broodmes. De Wesco Grandy Broodtrommel is een prachtige retro-klassieker in de jaren '40-stijl. De Wesco Grandy is een echte jaren klassieker.


Wesco Grandy vind je bij Broodbakmachinestore.

Een retro-klassieker naar originele Wesco tekeningen uit de 40-er jaren. Grandy houdt uw broo crackers, cake of wat u maar wilt vers . Deze prachtige Grandy broodtrommel is een echte klassieker en een musthave voor het bewaren van brood en andere lekkernijen. Mini Grand: de klassieke Wesco Grandy in mini-formaat. De juiste prijs voor een Wesco Single Grandy Broodtrommel vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld.


Gebaseerd op designs uit de jaren '4 is de Wesco Grandy een ware klassieker binnen het assortiment. In deze opberbox bewaar je met gemak al je broden, . Een retro-klassieker naar ontwerp van orginele Wesco tekeningen uit de jaren 40.

Houdt bijvoorbeeld broo beschuit of cake heerlijk vers. Grandy Turquoise gemaakt van Staal van het merk Wesco: Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat. De Grandy van Wesco is een retro-klassieker in de stijl van de jaren '40. Ideaal voor het bewaren van broo gebak, taart of wat je maar wilt.


De Grandy broodtrommel van Wesco is ideaal voor het vers houden van brood. Maar de broodtrommel is natuurlijk niet alleen geschikt voor het bewaren van . Dan is de Wesco Grandy brooddoos helemaal iets voor jou. Deze stijlvolle retro broodtrommel is ontworpen naar de originele jaren '50 . Met deze Wesco Grandy - Wit heb je een stijlvolle, retro brooddoos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts