donderdag 28 december 2017

Pictogrammen horloge

Het Beeldhorloge van Nienke werkt met pictogrammen die zij zelf heeft uitgekozen en dus herkent. Op het horloge kunnen ook, foto's, tekst en . Meer dan 30pictogrammen die je gratis kan.

Pictogrammen Ondersteunende communicatie. Het horloge werkt met behulp van afbeeldingen. De grootste pijler van Sclera, is dat de pictogrammen gratis aangeboden worden.


Het Beeldhorloge is een horloge dat werkt met behulp van afbeeldingen.

Sclera vzw biedt gratis haar pictogrammen en expertise aan om deze initiatieven te steunen. Het Beeldhorloge is een horloge dat werkt met picto‟s en foto‟s. Een mooi horloge met een kleurenbeeldscherm voorzien van pictogrammen die je zelf kunt maken via de website.


Een 'horloge' die door middel van pictogrammen weergeeft wat er om je heen te horen is. Bijvoorbeeld de vogel die hoog boven je in de boom . Het beeldhorloge geeft namelijk met pictogrammen aan wat er op dat moment moet gebeuren. Daarmee is het beeldhorloge een uitkomst voor . Time Timer Horloge Plus kindermodel met alarm, groen. Bij de Time Timer Large of Medium zijn ook Pictogrammen leverbaar, met als thema Dagritme of Vrije .

Piepjes, trillingen en pictogrammen waarschuwen de drager wanneer hij in actie moet komen. De Magnetic Pictogram Kit is een makkelijk te gebruiken hulpmiddel voor kinderen die iets meer ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse bezigheden. Communiceren via een horloge De PictoWatch, een innovatie van.


Op van te voren in te stellen momenten vertoont het Beeldhorloge een pictogram of . Sticker pictogram verboden voor sleutel en horloge volgens EN ISO 7010. Download een rechtenvrije Set van horloge pictogrammen stockvector 172059van Depositphotos' verzameling van miljoenen eersteklas stockfoto's, . Download een rechtenvrije Moderne horloge met app pictogrammen stockvector 261679van Depositphotos' verzameling van miljoenen eersteklas . Illustratie van Vector set of flat icons - watch, alarm clock, hour glass and. Pictogram sticker verboden voor sleutel en horloge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts