dinsdag 12 december 2017

Koffie to go beker

Drinkbeker Coffee To Go, uit karton, 2ml, diameter mm, pak van stuks. Hoe logisch is het om je eigen beker mee te nemen? Linda vindt dat hartstikke logisch en heeft zelfs al een kleine verslaving: koffiebekers to go .

Koffiedrinken in de auto: voor sommigen is het zeker in de ochtend een. Ben je op zoek naar een Coffee To Go beker is er keus in overvloed. Dan kun je niet zonder deze kofie to go bekers, maar welke is jouw favoriet?


Kun jij ook niet op pad zonder koffie of thee?

Neem je koffie of thee mee in deze coffee to go van Blond-Amsterdam. De beker is dubbelwandig en gemaakt van . Morsen onderweg is nu verleden tijd met deze kleine Douwe Egberts Coffee To Go mok. Overleef jij het niet zonder een kop goede koffie in de ochtend?


Ga gerust op pad en neem gewoon je koffie mee in deze nieuwe coffee to go van Blond Amsterdam. Contigo Westloop Coffee to go Beker Bruin. Druk om te drinken, laat los om af te sluiten.


Daarbij komt nog een voordeel: bij veel koffietentjes krijg je korting op je coffee on the go als je zelf een beker meebrengt. De coffee to go beker is van het merk Dutch Rose en is gemaakt van porselein.

Deze beker heeft een witte kleur met zwarte grafische opdruk. Deze beker heeft een witte kleur met zwarte streep. Een eigen koffiebeker meenemen is niet alleen goedkoper, maar we denken ook nog aan het milieu!


Daarom heb ik de leukste koffiebekers op . De beste kwaliteit; Ideaal voor coffee go; Vandaag bestel morgen in huis; Altijd de laagste prijs. De beker kan open en dicht, zo kun je de koffie langer bewaren en hoef je niet bang te zijn dat er iets uit valt. Deze hippe 'Coffee to go' beker is erg handig om je koffie of thee in mee te nemen onderweg naar je werk.


Kartonnen Koffiebekers voor de laagste prijs in diverse maten kunt u vinden op. De coffee to go bekers zijn bedoeld om mee te nemen en de smalle bekers . Coffee-to-go beker karton dubbelwandig hittebestendig 2cc Cantare. Verkrijgbaar al per string van stuks, maar doos = dooskorting (x = 5stuks).


Coffee to go beker gemaakt van porselein en met een siliconen deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts