vrijdag 15 december 2017

Vintage eierdopjes

Koop of Verkoop eierdopjes op Marktplaats. Vintage eierdopjes met Disney figuren, WDP, doorsnee 13cm. In uitstekende gebruikte staat, als nieuw.

Retro vintage Tupperware eierdop eierdopjes camping servies. Vintage eierdopjesVier vintage eierdopjes die doen denken aan de stijl van Emsa uit de jaren '70. Buitenkant in houtlook en de binnenkant in rood gekleurd.


Hoe schattig zijn deze vintage eierdopjes!

Als je een eitje in de eierhouder doet, dan lijkt het net of het mannetje een leuk hoedje op heeft. Een gave set van eierdopjes van gekleurd plastic uit de jaren 60. Een geribbelde buitenkant in verschillende kleurtjes terwijl ze van binnen wit en glad zijn.

Categorie: UITVERKOOP, Diverse eten drinken. Gebruikt: eierdopjes, gebruikt maar in zeer goede staat. Nooit gebruikt, handgemaakt en beschilderd in Oostenrijk. Aangeboden in Cata's Collecties veiling: Lot met stuks vintage eierdopjes uit verschillende materialen en afbeeldingen - 2e helft 20e eeuw.


Deze eierdopjes die doen denken aan de stijl van EMSA . Lekker hip voor de paastafel, zelfs als je niet van eieren houdt ;) In nette staat. Deze eierdopjes met vintage afbeeldingen van kippen zijn in de vorm van emmertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts