donderdag 14 december 2017

Pannen met afgietsysteem

De BK Q-linair Master is uitgerust met een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met een kwartslagdraai in de rand van de pan, onder de greep, vergrendeld . Bekijk dan de Top best verkochte pannen van dit moment! De pannen zijn voorzien van een afgietsysteem waarbij je het deksel draait om af te gieten.

BK Q-linair Master pannenset met glasdeksels rvs 5-delig. In het assortiment van BK vind je diverse producten om het afgieten veiliger te maken. Zo zijn er pannen met een uniek afgietsysteem of slimme keukenhulpen . Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.

Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak access. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak . Een Sola Kookpan direct bij de Sola Fabriekswinkel. De 5-delige Q-linair Master Pannenset is daar één van. De 5-delige BK Q-linair Master pannenset is voorzien van glazen deksels en een uniek afgietsysteem.


Draai de deksel eenvoudig een kwartslag onder de rand . Pannenset blank delig Gemaakt van roestvrij staal, geen scherpe randen. Dit kinder pannensetje is voorzien van: pannen met deksel, een koekepannetje, .

BK Q-linair Master Glas pannenset met uniek afgietsysteem. Deze BK Q-linair Master Glas pannenset bestaat uit 5pannen met een heel handige afgietsysteem. De pannen uit de q-linair serie van bk zijn niet voor niets bekroond met diverse designprijzen. Ze zijn namelijk voorzien van een bijzonder.


BK Conical Cool pannenset met glazen deksels - 5-delig. De innovatieve pannen van Gero zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van een veilig en uniek. Met deze prachtige pannenset geniet jij voortaan niet alleen van het eten, maar.


De BK Q-linair Classic heeft een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met . Anna de Jong, supermarkt manager Coop Boonstra: “Alle pannen hebben een uniek afgietsysteem. Door de deksel te draaien komt deze vast . Wil je ook pannen afgieten zonder te rommelen met pannenlappen of. Met afgietsysteem in de dekselran geschikt voor alle warmtebronnen 4-delig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts