donderdag 7 december 2017

Grolsch bier koelkast

Helaas gaat de koelkast niet mee naar mijn nieuwe huis en zoek ik een nieuwe. Mooie grolsch bierkoeler compleet met slangen, tapkraan, drukmeters en . Grolsch heeft een eigen smaak en een eigen geluid.

Op deze website vind je alles over onze bieren, events, acties en onze rijke historie die teruggaat tot 1615. Retro koelkast houdt koel bier binnen handbereik. Grolsch weet iedere twee jaar haar fans weer te . Bij een verjaardag de koelkast volpakken met bier.

En als je de bierflesjes neerlegt, kun je er meer kwijt. Grolsch bier; inclusief lege kratten welke naast de koelkast staan; exclusief volle flessen frisdrank.

Grolsch belooft zo snel mogelijk een leenkoelkast te leveren. Bij een kapotte koelkast kunnen bierdrinkers de Koelkast Hulplijn bellen. ENSCHEDE - Grolsch rijdt met kleine brommers met een koelkast als zijspan door Nederland om mensen te voorzien van koud bier.


Met het Grolsch koelkrat, een mini-koelkast met het uiterlijk van een bierkrat, serveer je bier zoals het hoort: koud. Neemt u de combinatie wijn, bier, frisdrank én verhuurproducten bij ons af, dan. Bovendien hoeft u niet te sjouwen met flessen en kratten en blijft uw koelkast vrij. De professionele Grolsch rolley is geschikt voor grote feesten en partijen. Grolsch weet iedere twee jaar haar fans weer te verrassen met een geheel eigen, tijdloze.


Twee jaar geleden was het de koeling op wieltjes en dit maal betreft het de Grolsch Koelkrat. Een mini koelkast met het uiterlijk van een bierkrat waardoor het . Grolsch introduceert dit kwartaal een exclusieve groene Grolsch fles. Het koelkrat van Grolsch is een mini-koelkast met het uiterlijk van een bierkrat.


Bier erin, stekker in het stopcontact, en lekker genieten van het . Ik heb hier thuis een fles piedboeuf, bruin tafelbier. Oud Bruin wordt onder andere gebrouwen door Heineken, Grolsch en Bavaria. Bierdrinkers die met een defecte koelkast komen te zitten kunnen terecht bij de Koelkast Hulplijn. Bierbrouwer Grolsch belooft zo snel mogelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts