maandag 11 december 2017

De zijl zwembad

Zwembad De Zijl bestaat uit een modern recreatiebad met veel recreatieve voorzieningen, een 25-meter bassin en een instructiebassin. Elke laatste vrijdag van de maand in zwembad De Zijl: discozwemmen. In de kerstvakantie kun je bij zwembad De Zijl doordeweeks van 10.

Zwembad de Zijl openingstijden, prijzen, adres en meer! De vereniging heeft meer dan 8actieve leden (januari 2017) en maakt hoofdzakelijk gebruik van zwembad De Zijl en in de zomer zwembad de Vliet. De openingstijden van Zwembad De Zijl Paramaribostraat in Leiden vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad De Zijl - op . Zwembad De Zijl in Leiden, Paramaribostraat 6 2315VK - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zwembad De Zijl - Rubriek Zwembad.


Sportcomplex De Zijl in Leiden is een sporthal en zwembad in één. De combinatie van sport en vermaak maakt De Zijl tot een populair centrum bij jong en oud. Omschrijving, per jaar, per maan aantal maanden, totaal per jaar. Train jezelf dagelijks door gratis te zwemmen bij De Zijl of het Vijf Meibad of doe mee aan de zwemtrainingen bij de Leidse studentensportvereniging .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts