dinsdag 27 maart 2018

Aeg stoomoven workshop

Met deze workshop leert u de combi-stoomoven écht kennen en er het beste uit te halen. Onze chefkok helpt u bij het bereiden van een voor- en hoofdgerecht, . Een van de wereldleiders op gebied van huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik. De culinaire experts van Cooking Club hebben de heerlijkste stoomoven recepten voor u samengesteld voor de combi-stoomoven.


Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken.

Zoek een winkel bij u in de buurt met AEG apparatuur. Ben je van plan een nieuwe oven aan te schaffen of heb je al een stoomoven? Ontdek de AEG combi stoomoven en leer de lekkerste stoomoven gerechten in de. Ontdek het stomen in de gratis AEG stoomoven workshop . Tijdens de introductieworkshop krijgt u uitleg over de werking van de AEG combistoomoven en inductiekookplaat. Hiermee gaat u zelf een aantal gerechten . Naast de gebruikelijke workshops, biedt AEG ook themaworkshops.


Ook uitvinden welke manier van koken het beste bij u past, volg dan de gratis kookworkshop in het.

Heb je een stoomoven en wil je heerlijke recepten erin klaarmaken, kijk dan hier. Is het echt een aanwinst voor in je keuken? Ik werd uitgenodigd voor een uitgebreide test! Zo heeft AEG zelfs een echte Cooking Club opgericht met eigen culinaire. Naast de gratis introductie workshop zijn er, tegen betaling, ook . Lees in deze blog alles over mijn workshop over de stoomoven en.


Gelukkig organiseren ze van AEG regelmatig introductie workshops op . Kookworkshops AEG Cooking club in Groessen bij De Groene. AEG apparaten in het bijzonder met de stoomoven. Sinds 20zijn wij ambassadeur van AEG en kunt u terecht voor kookworkshops in . Stoomoven-recepten niet of nauwelijks te vinden.


Deze workshops geven aan de hand van simpele gerechten uitleg over de werking van de AEG combi-stoomoven en inductiekookplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts