woensdag 28 maart 2018

Gebruikte containers te koop

Kopen al vanaf : 20ft : euro 75- per container 40ft : euro . Zakelijke goederen Machines en Bouw Woonunits, Keten en Containers Kenmerken:. Op ons grote terrein vindt u nieuwe en gebruikte zeecontainers.

Gebruikte containers en container nieuwbouw. Gebruikte zeecontainers te koop en te huur; zijn in goede staat en beschikbaar voor opslag en vervoer. Vanaf circa 2depots wereldwijd zijn de gebruikte . Met de juiste containers wordt elk vervoer goed en veilig geregeld.

Het aanbod aan containers is bree zowel voor wat betreft de modellen als de prijzen. Brinkbox heeft zeecontainers te huur en te koop, nieuw en gebruikt. Of u nu kiest voor het huren of kopen van een nieuwe of gebruikte container, wij zorgen . Onze tweedehands containers zijn natuurlijk in uitstekende staat. De gebruikte (zee)containers zijn gecontroleer . Koop uw nieuwe of gebruikte zeecontainer makkelijk en snel online!


Heeft u vragen over het kopen van een zeecontainer? Brinkbox heeft opslagcontainers te huur en te koop. Gebruikte 20ft containers zijn met en zonder geldige C.

U kunt bij ons terecht voor het kopen van nieuwe of gebruikte containers. Het is ook mogelijk onze containters voor korte of langere tijd te huren. Bij ons kunt u kiezen tussen nieuwe en gebruikte zeecontainers in verschillende formaten.


Gebruik het filter hiernaast om uw gewenste zeecontainer te selecteren, of vraag een offerte aan. Wilt u bij DTC een zeecontainer huren of kopen? Container Trading levert al jaren nieuwe en gebruikte zeecontainers aan. Container Trading kunt u containers kopen of huren.


De containers worden grondig nagekeken zodat u niet voor verassingen komt te staan. Neem direct contact op met de verkoper van containers. Klik op het plaatje om meer details te zien.


Deze zeecontainers zijn te koop en te huur in allerlei uitvoeringen. Nieuwe en gebruikte zeecontainers van alle afmetingen leveren wij aan zowel particulier . Wanneer een klant van ons een afzetcontainer op maat wil kopen, dan zullen wij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts