dinsdag 20 maart 2018

Verrijdbare plantenbak met scherm

Deze windscherm constructie bestaat uit een strakke RVS of gegalvaniseerd stalen plantenbak met daarachter een glazen windscherm. De verrijdbare plantenbak + bankje is een nieuwe innovatie van Tuinglas. Het sluit perfect aan bij de hedendaagse behoefte van horeca gelegenheden.

Elephant Hardhouten plantenbak bangkirai met trellis. Houten plantenbak 1x x cm (rechthoek). Tuin pergola plantenbak 1x x 2cm (hout). Hillhout is de kwaliteitsleverancier voor uw tuin.

Doe inspiratie op voor uw tuin: Video's, Noviteiten, Ideetuinen, Tuintrends. Houten bloembak met trelly van 1cm hoog. Ideaal om je tuin op te leuken met bijvoorbeeld een klimop. De bloembak heeft een afmeting van x x. Windscherm Florence bestaat uit een bloembak met een geïntegreerd glazen paneel.


U kunt een wielenstel bijbestellen voor eenvoudige verplaatsing. De plantenbak moet 2m (gelijk aan het scherm) lang . Een horecascherm, terrasscherm of windscherm in cortenstaal past helemaal bij deze tijd. De flowerline mobiel is een windscherm die beschikt over een ingebouwde bloembak en is eenvoudig te plaatsen.

Compleet aanbod van hardhouten plantenbakken voor binnen en buiten; Eigen design,. Optie : wielen om de bak verrijdbaar te houden. Via het opengeklapte menu onder het kopje 'Hardhouten plantenbakken', links op uw scherm, kunt u . Sloophouten bloembak winscherm met veiligheidsglas.


De bak op de foto is 200cm lang en inclusief glasplaat 150cm hoog glasplaat is 50cm hoog Er zitten 2 . Wij bieden twee verschillende soorten windschermen, namelijk de al bekende. De schermen zijn gemonteerd op verrijdbare plantenbakken en kunnen zo naar wens neergezet worden. De verrijdbare plantenbak + bankje is robuust en onderhoudsarm.


Bloeiende struiken, zoals bijvoorbeeld een hortensia of kleine boompjes passen uitstekend in een vrijstaande plantenbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts