donderdag 22 maart 2018

Melamine borden wit

Witte Borden van Melamine koop je eenvoudig online bij bol. Designs New BBQ Saladebord - cm - Wit - Set van stuks. Op deze pagina vindt u een overzicht van de vierkante en rechthoekige melamine borden van Truyts.


Sommigen in zwart of wit, sommigen alleen in het wit. Borden van Melamine koop je eenvoudig online bij bol.

Uitvoering: Melamine van zware kwaliteit. Nagenoeg onbreekbaar, slijtvast en kleurecht. Kies uit onze ruime collectie serviesgoed de borden en schalen die je mooi vindt en die.


Truyts Melamine, onbreekbaar servies dat voelt en oogt als porselein! Melamine van zwarte kwaliteit; praktisch onbreekbaar, slijtvast en kleurecht. Melamine heeft de klassieke porselein uitstraling met het grote voordeel dat Melamine licht in gewicht is en nagenoeg breukbestendig. De borden en kommen met extra kenmerken maken eten makkelijker door: - Een schuin aflopende bodem zodat u het bord niet op hoeft te tillen bij het eten van .

Ook bij ons te koop: Melamine bord wit xcm - schalen - Joop de Korte verhuurservice. APS, glimmende binnenzijde en matte randen maken het tot een basis van een schitterende presentatie van uw melamine servies. Melamine van zware kwaliteit Onbreekbaar, slijtvast en kleurecht Geschikt voor de vaatwasser Bruikbaar.


Dit Mepal 24-delig melamine servies wit komt uit de Wave collectie. Het servies is gemaakt van hoogwaardige materialen, licht van gewicht en praktisch in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts