vrijdag 23 maart 2018

Wok melding auto

Na zo'n melding, ontvangt u hierover een brief van de RDW. RDW de zogenaamde 'Wachten op keuring' (WOK)-melding in het kentekenregister. Zolang je auto een WOK-status heeft, kun je geen autoverzekering.

Mag mijn auto naar huis gesleept worden met een WOK melding? Mijn auto heeft vorige week maandag (17-08-2015) in Almere een WOK melding gekregen ivm te veel geluid uit de uitlaat, zwarte NL sticker op . WOK-melding getinte ruitenberichtenjuni 2016Meting uitlaat db autoberichtenapril 2016uitlaat metingberichtensept 2014Bezwaar bekeuringberichtenjuli 2014Meer resultaten van forum. In 20hebben wij een mazda gekocht bij een autobedrijf.

Als de auto wordt goedgekeurd beëindigt de RDW de zogenaamde 'Wachten op keuring' (WOK)melding in het kentekenregister. Hoe zit het met ernstige schade aan de auto in combinatie met import en een WOK-melding? Hierop kreeg ik van verschillende dealers het bericht dat de auto een WOK-status heeft gehad en om die reden slechts een lage inruilwaarde heeft. Kom alles te weten over de RDW WOK melding.


Zie hoe de afhandeling gaat en voorkom dat je een auto met schadeverleden en WOK status . Echter, wanneer een auto een flinke schade heeft opgelopen, is het. Wanneer de auto met een wok melding is gekeur dan is dit echter niet . Lees dan in dit artikel wat een WOK melding is, hoe een WOK autokeuring werkt, of het verstandig is om een auto met WOK melding te kopen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts