woensdag 28 maart 2018

Wusthof ikon

Wüsthof Ikon keukenmessen hebben de kwaliteit zoals je die van Wüsthof verwacht. Met het strakke design een plaatje in je keuken. De Wüsthof Classic IKON keukenmessen zijn een van de populairste series van Wüsthof, en niet voor niks!

Bekijk hier de gehele serie, en overtuig jezelf! Wüsthof Dreizack uit Solingen is al bijna eeuwen lang producent van kwaliteismessen. Wüsthof produceert diverse series messen, waaronder drie Ikon series.


De Wüsthof Ikon messen hebben een houten heft, hierin verschilt deze serie van de Classic Ikon messen die kunststof heften hebben.

In dat geval is de Wusthof Classic Ikon of Culinar een betere keus. De Wusthof Classic serie is via PEtec geslepen. Innovatief design, optimale ergonomie en bewezen kwaliteit staan centraal bij de Wusthof Classic Ikon keukenmessen.


De Wüsthof Classic Ikon-serie is in korte tijd één van de populairste series van Wüsthof geworden. Niet vreem want de messen laten een schitterende . Wusthof IKON Koksmes cHoogwaardig gesmeed koksmes. Wusthof IKON Koksmes cHoogwaardig gesmeed koksmes.

Merk: Wüsthof Dreizack; Serie: Classic IKON wit; Type: koksmes; Geleverd als set: nee; Aantal messen: 1 . De keukenmessen uit de Classic Ikon-serie van Wüsthof horen bij de populaire series van Wüsthof. De handgreep is wat ronder vormgegeven dan bijvoorbeeld . Wusthof IKON Vleesmes cHoogwaardig gesmeed vleesmes. Wusthof IKON Messenset 3-dlg: Hoogwaardige gesmede messenset uit de IKON serie.


Met het Ikon Classic Broodmes kun je naast brood ook prima vlees en groente snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts