vrijdag 9 maart 2018

Bk blue label keramische pan

Met de BK Blue Label koekenpannen heb je voor ieder gerecht de juiste pan! Keramisch; Inductie; Vaatwasser Bestendig . Deze koekenpan van BK Blue Label heeft een diameter van cm en is voorzien van een keramische coating.

Deze hapjespan van BK Blue Label heeft een diameter van cm en is voorzien van een keramische. BK Blue Label keramische koekenpan - Ø cm. De keramische Grillpan, de keramische Koekenpan en de keramische Wok. Het Blue label was een tijdelijke (promotie) lijn van BK. Deze koekenpan van BK Blue Label heeft een diameter van cm en is voorzien van een keramische coating.


BK Blue Label keramische koekenpan - cm. BK Blue Label Induction Granite koekenpan - cm. Vergelijk goedkope Bk Blue Label pannen uit de nieuwste collectie en bestel direct de beste aanbieding! Bk Blue Label Keramische Koekenpan wit, zwart.


De keramische coating gaat lang mee en is bestand tegen temperaturen tot 4°C. Deze wok van BK Blue Label heeft een diameter van cm en is voorzien van een keramische coating. De wok is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief .

Daarom zijn keramische pannen ook gewoon te gebruiken bij inductie koken of op een keramische. Een overzicht van keramische pannen van BK vind je hier. De BK Blue label keramische koekenpan cm Pan is verkrijgbaar vanaf € 198. Bak je gerechten prachtig gaar met deze keramische koekenpan van BK Blue Label. Deze mooie koekenpan heeft een keramisch oppervlak met een krasvaste . Bourgeat koekenpan onverwoestbare keramische koekenpan met anti-aanbaklaag.


BK Blue Label keramische koekenpan - Ø cm. Bekijk met name de Q-linair pannen van BK en de witte keramische pannen van Tefal. BK Q-Linair Classic pannenset (5-delig + Easy Induction wok). BK Blue Label keramische hapjespan Ø cm BK.


Of ga je voor een van de 4andere pannen die je op de Woonboulevard Breda XXL vindt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts