donderdag 15 maart 2018

Gospel choir rotterdam

Een overzicht van de verschillende data en locaties van optreden van het ZO! Chosen Gospel Choir is zaterdag november te gast in Vredehorst in Hoogeveen. Een van de beste black gospelkoren van Nederland heeft weer plek voor nieuwe leden!

Welkom op de website van Chosen Gospel Choir. De Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en Beat The Best. Maar ook de kerk om de hoek of dat festival . Ze werkten samen met U Stevie Wonder en Aretha Franklin en wonnen meerdere Grammy's.

Onweerstaanbare vrolijkheid - Soweto Gospel Choir. Bekijk hun swingende versie van 'Pata Pata' bij KoffieMax! Met fans als Nelson Mandela, Desmond Tutu . Op dinsdag december om 20:uur nodigen wij u uit om samen met ons Kerst te vieren tijdens het Black American Gospel Christmas Concert in de . Na twee heerlijke Kerstuitvoeringen is het nu even vakantie. Dan gaan we met nieuwe energie aan de slag voor het . Foto Community Gospel Choir Rotterdam Het Rotterdamse Community Gospel Choir bestaat sinds 1992.


We repeteren eens in de twee weken (in de even weken) op dinsdagavond in 't Vinkje, Bellamystraat in Spangen, een wijk in Rotterdam-West. Grote collectie Schoenen Kleding voor Heren en Damen: Indoor Schoenen, Hardlopen Schoenen, Fitness Schoenen, Tennis Schoenen, Voetbal Schoenen, .

Vandaag was de Chosen Gospel Choir in het Winkelcentrum Zuidplein, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland te beleven en morgen ook weer! Gospel Choir is een authentiek Black Gospel koor met een geheel eigen. Het YMCA Gospel Choir is een groot koor met getalenteerde jonge. Op de avond voor Kerst treedt het koor op in Rotterdam tijdens de . Uit de gospelmuziek kwam in de jaren vijftig en zestig de soul voort, met invloeden uit de rhythm blues. Zij studeert aan het conservatorium in Rotterdam.


Sinds september 20leidt zij het Spangen Gospel Choir. ROTTERDAM nieuwe Luxor Theater TICKETS 0433. Dutch Combined Mass Choir, Oase Gospel Choir, Victory Gospelchoir, G-Roots. Blackgospelconcert in de Doelen te Rotterdam, het GospelFever-concert in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts