vrijdag 9 maart 2018

Courgette spaghetti maker kopen

Gefu Spirelli Groente en pasta julienne maker. De spiraalsnijder die je bij de Blokker kunt kopen is eenvoudig en doet zijn werk. De GEFU Spirelli Spiraalsnijder (courgette spaghetti snijder) is gemaakt van .

Voor courgette spaghetti of bietenspaghetti:) bruikbaar voor vele groenten,. Toch zou ik de volgende keer eentje met een eindstuk erbij kopen zodat alles van . Hij gebruikte de “Veggetti” om een lekkere lunch klaar te maken met spaghetti gemaakt courgette. Maak de mooiste spiralen van wortels, courgette en meer Met deze spiraalsni.

Premium Plantaardige Spiralizer Groente Noodle Cutter Courgette Noodle Pasta Spaghetti Spiralen Maker Julienne Cutter Dunschiller. Maak gezonde groentespaghetti, decoratie en salade van wortel, courgette of pastinaak. De Spiraalsnijder is een handig apparaatje om je groenten in slierten te snijden zodat je bijvoorbeeld spaghetti kunt eten van courgette ipv . Maak nu spaghetti van groente met de Veggie Magic spiraalsnijder van JML. Ideaal voor courgette, pompoen, wortel, komkommer en aardappel.


Met deze spiraalsnijder snij je snel komkommer, courgette, wortel, e. Courgette spaghetti is de ideale manier om eenvoudig je favoriete pastagerecht na te maken met extra groenten. Voor het snijden van stevige groenten en fruit zoals wortel, komkommer en courgette.

Gebruik de spiraalsnijder voor het snijden van groenten met een diameter . Dus wilde de spaghetti vervangen door courgette maar dan moest ik wel zo een. Nooit gedacht dat courgette pasta zo lekker zou zijn maar het is verbazingwekkend smakelijk. Dus als je nog nooit een groente spaghetti hebt gemaakt kan ik het je ten zeerste aanraden. Gefu Spirelli spiraalsnijder - zwart - kopen.


Ik heb het vandaag de eerste keer gebruikt om van een courgette spaghetti te maken. Vegettini: Gezonde Spaghetti maken met Courgette! Quinoa en couscous gaan door voor korreltjes-pasta en spaghetti, macaroni. Dus aten we vandaag pasta van wortelsliertjes en courgette (rauw). Je kunt de spirelli kopen bij Bol of Puur Mieke.


Zeg nou zelf, spaghetti van wortel of courgette is toch ook geniaal? Collages7En ik kondigde het al aan: jij kunt zo'n toffe Gefu spiraalsnijder . Al jaren zie ik courgetti spaghetti van courgette voorbij komen. Wat blijkt, bij de Action kan je voor € - een handig schilmesje kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts