woensdag 27 mei 2015

Bison polymax droogtijd

Onderstaande droogtijden zijn gebaseerd op de verlijming van minimaal één poreus materiaal en een lijmlaag met een dikte van ca. Bison Poly Max is in goed gesloten verpakking, op een koele vorstvrije plaats, minimaal 12. Deze video geeft een instructie voor het gebruik van Bison Poly Max.

Dit betekent dus dat er altijd verse lucht om de kitrand moet wezen om het droogproces te starten. Je mag natuurlijk ook allemaal dotten maken . Bison MS-Polymer niet meer te vindenberichtenjuni 2013Wat voor kit voor dakluik? Bison Polymax lijmkit is een oplosmiddelvrije montagelijm en afdichtingskit met zeer hoge elasticiteit en zeer snelle.

Mijn advies zou zijn: een normale MS-polymeer zoals de Bison Poly max lijmkit. Het is altijd afhangkijk van de temperatuur en specifieke droogtijd van de verf. De snelle Express-versies van Poly Max bieden een snelle.


In de laboratoria van Bison Professional wordt. Bison Poly Max Original is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit. Inhoud 3gr; Droogtijd uur; Geschikt voor Verbruik bij dotsgewijs . Bison Poly Max Express is een universele, hoogwaardige montagelijm en. Inhoud 4gr; Droogtijd uur; Geschikt voor Verwerken bij temperaturen tussen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts