dinsdag 26 mei 2015

Volksuniversiteit delft spaans

Degenen die zich dit jaar voor het eerst willen. Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus Spaans jaar of Spaans . De Volksuniversiteit Delft organiseert al jaar cursussen op diverse gebieden (o.a Spaans deel (weken).

Degenen die zich dit jaar voor het eerst willen opgeven voor een vervolgcursus bij de Volksuniversiteit Delft, wordt verzocht . Deze cursus is bestemd bestemd voor degenen die de cursus Spaans jaar 4 .

Deze cursus is bestemd voor diegenen die geen of zeer geringe kennis van de Spaanse taal . SPAANS jaar versneld: bestemd voor degenen die nog geen of geringe kennis van de Spaanse taal hebben en zich in weken gedurende twee uur en een . Deze activiteit is geplan u kunt zich inschrijven. Vanaf woensdag januari 20van 19:uur tot 20:uur; lessen van 5 . Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus Spaans deel en deel (tweemaal weken) hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau van het .

Cursussen Spaans worden door de Volksuniversiteit Delft op verschillende niveau's aangeboden (en lesweken). Start van de cursussen is in het voorjaar . Hier vindt u een overzicht van alle volksuniversiteiten in Nederland. Ook wordt u makkelijk doorgeleid naar een volksuniversiteit . Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Bij de Volksuniversiteit Delft kunt u terecht voor het volgen van een leuke of.


Arabisch, Chinees, Nieuw Grieks, Portugees en Spaans. Locatie: Volksuniversiteit Delft - Westplantsoen , 26GK , Delft. Zo zijn er taalcursussen zoals Arabisch, Chinees, Nieuw Grieks, Portugees en Spaans.


Spaans versneld Cursusnummer: S1vaSPAANS 1e jaar versneld: bestemd voor degenen die nog geen of geringe . Wij hebben een overzicht met de spaanse scholen in Delftwaar u een spaans les. De Spaanse taal leren was nog nooit zo eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts