woensdag 20 mei 2015

Hollandia slagroom bestellen

Hollandia slagroom met suiker spuitbus 700ml. Grote spuitbus slagroom met suiker, Ideaal voor de warme chocomel! Slagroom in de handige spuitbus is net zo lekker als zelfgeklopte slagroom, maar bevat duidelijk minder calorieën en is veel langer en veel hygiënischer te .

Gratis bezorgd Bestellen vanaf €6-; Op werkdagen besteld volgende dag in huis; Levering op zaterdag mogelijk. Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL: Hollandia Slagroom in spuitbus staat garant. Prijzen zien in de webshop; Direct bestellen vanaf 39-; Profiteren van . Slagroom in spuitbus staat garant voor een professionele toef met een goede stand en stevigheid.

Daardoor is deze perfect geschikt op koude en warme . Gemiddeld meer toeven dan andere romen én een perfecte stand en stevigheid op zowel koude als warme dranken. Productomschrijving Professionele ambachtelijk lekkere slagroom direct klaar om op te spuiten op . Deze krijgen wij op donderdag geleverd dus LET OP! Wij kunnen deze slagroom dus op donderdag . Slagroom Hollandia ltr Slagroom Hollandia ltr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts