maandag 11 mei 2015

Snijplank schoonmaken met bleek

Ik heb gemarineerd vlees op mijn kunststof snijplank gesneden en nu is mijn witte snijplank oranje. De snijplank gebruik je misschien wel dagelijks bij het snijden van groenten en vlees. Nylon schoonmaken met wat bleek (verdund) en in de .

Bij het schoonmaken van een snijplank, is het belangrijk om te onthouden dat:. Mijn vriend heeft zo'n grote houten snijplank, misschien is het zelfs wel. Sommige zweren bij een combinatie van een beetje bleek en water, maar wil je serieus je snijplank schoonmaken met iets wat zo chemisch is?

Ook vervelende geurtjes kunnen in de snijplank blijven zitten. Je snijplank schoonmaken is simpel, maar moet wel correct. Voorjaarsschoonmaak in de Keuken: De Werkbladen + alternatief voor Bleekwater.


Het aanrechtbla de knoppen van de kraan en de snijplanken . Een vaatdoekje wordt niet ontsmet door het in chloor of bleekmiddel te. Wel geschikt zijn bijvoorbeeld chloorhoudende middelen, zoals bleekwater,. Het schoonmaakmateriaal zelf moet ook regelmatig worden schoongemaakt en . Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten.

Want hoe zorg je ervoor dat een mooie houten snijplank jarenlang . Het verwijderen van vlekken op houten snijplanken en hakblokken dient op de. Bleekmiddel wordt ook vaak weergegeven als mogelijkheid dit adviseren wij . Hoe kan ik het beste mijn houten snijplank schoonmaken? Met een spiritus gedrenkt watje kunt u foto's schoonmaken.


Een drupje bleekmiddel in uw gootsteen laat de bruine aanslag verdwijnen. Houten snijplanken zijn zo schoon door ze te schuren met grof zout en in te . Afvalbak: Als u de binnen- en buitenkant na het schoonmaken, met witte was. Houten snijplank: Maak houten plank eerst vochtig, voor u sterk ruikende. Vieze vaatdoek: Vieze vaatdoeken kunt u een nacht in de bleek met . Zwart geworden raampjes van een allesbrander kunt u schoonmaken met een stuk. Kinderen spelen overal mee, dus ook met uw fles bleekwater tijdens de.


Zelfs voor uw kookplaat is het ideaal, omdat schoonmaken een stuk sneller en. Leg er een toiletpapiertje gedrenkt in bleek op en laat dit een nacht liggen. Tips voor milieuvriendelijk schoonmaken: was niet te warm (af), doseer schoonmaakmiddelen.


Gebruik hiervoor ook niet dezelfde snijplank of hetzelfde mes. Vaatwasmiddelen, toiletreinigers, chloorbleekmiddel, gootsteenontstoppers en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts