vrijdag 22 mei 2015

Watertank caravan ontsmetten

Voor het reinigen van de watertank en de leidingen heb ik dit gekocht. Schoonmaken leidingenberichtenjuli 2013Watertank legen tussendoorberichtenmaart 2012Bewaren waterberichtenaug 2008water leiding en jerrycan vol. Een vaste watertank in de caravan biedt een flinke hoeveelheid water, maar neem ook ruimte .

Inleiding; Legionella pneumophila; Boiler op juiste temperatuur; Watertank ontsmetten; Maandelijkse inspectie; Vulslang reinigen; Diesel in de watertank; Slim . Laat de tank volledig leeglopen en verwijder eventuele aanslag en vuilresten. Als het water in caravan of camper muffig ruikt ben je eigenlijk al te laat. Laat bij het vullen geen vuil in de watertank terechtkomen.

Maak de tank regelmatig schoon en ontsmet deze. Om zeker te zijn van een schone watertank en waterleidingen raden wij u aan om deze . Het eerste drinkwater in onze caravan ruikt muf en smaakt slecht. Bij elke vakantietrip vullen we de watertank en laten een tablet erin . Kunststof Watertank - Watertank voor alle Vloeistoffen‎Adv. Deze advertentie is gebaseerd op uw huidige zoektermen.


Bezoek de pagina Waarom deze advertentie? Zuren zijn bedoeld voor kalk reiniging, voor het ontsmetten gebruikt u chloor.

Boot- of caravaneigenaren die in hun watertank getapt kraanwater willen drinken, doen er goed aan de tank regelmatig te ontsmetten en het water elke drie . Om te ontsmetten kan a flessen gebruiken op 1l water. De watertank moet zo donker mogelijk worden opgesteld. Daarna grondig spoelen en ontsmetten met bleekwater. Om de watertanks van uw boot schoon te maken, dient u eerst het oude water.


Boot- en caravaneigenaren die zelf getapt kraanwater willen drinken uit een watertank doen er goed aan om de tank regelmatig te ontsmetten. Hoe zorgt u dat het drinkwater in uw caravan of camper fris en veilig blijft? Met een Plation drijver in de watertank biedt BoelWater een zeer eenvoudige oplossing om het . Ook als u de watertank in boot of caravan gebruikt moet u voorzichtig zijn. U ontsmet de tank als volgt: Laat de tank leeglopen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts