donderdag 28 mei 2015

Verbruik oven watt

In de keuken wordt het grootste deel van de elektra verbruikt, vandaar. Een oven is ook een flinke verbruiker met een gemiddeld wattage van . Verbruik per type apparaat Hieronder ziet u een overzicht van de diverse apparatuur en het gemiddelde verbruik in watt.

Bekijk het ovezicht van het verbruik per elektrisch toestel. Een oven van 20watt zal de eerste minuten voorverwarmen aan het maximum van zijn . Per type apparaat kun je zien hoeveel Watt deze verbruikt en kun je bedenken hoe lang het per dag, maand of jaar aanstaat om te bepalen wat het kost per jaar. Met een zuinige kookplaat, oven en andere apparaten in de keuken gebruik je.

Er zijn oven met een aansluitwaarde van 35Watt, die alleen op een. Stel je bakt een cake en deze gaat minuten in de oven. Mijn gewenste oven en vaatwasser hebben een verbruik van en 1. Hoeveel Watt gebruikt uw apparatuur gemiddeld?


Wanneer we het over stoomovens hebben, moet u uitgaan van een aansluitvermogen van tussen de 22en 36Watt. De energiekosten zijn afhankelijk van het vermogen (Wattage) van de oven. Het richtverbruik voor een electrische oven is ongeveer 15tot . Oven 22watt, min op 1graden (=half vermogen) verbruikt kwh. Vaatwasser die volgens fabrikant kwh per was, verbruikt 2 .

Zeg nu zelf: wie heeft enig idee van de verbruikskosten van. Alhoewel een stoomstrijkijzer een hoog vermogen heeft (20tot 24Watt), . Ik zie dat de Volcraft een vermogensbereik heeft van - 30W en. Als de oven eenmaal op temperatuur is verbruikt ie niet zo veel meer. Daarnaast zijn de vaatwasser en de koel-vrieskast grote verbruikers.


Let ook op de waterkoker, de koffiezetmachines, de combi-magnetron en oven. De normale Viva Collection (de kleine) verbruikt 14Watt per uur. Je kunt dus stellen dat de Airfryer vergeleken met mijn oven amper winst . Bespaar energie met de oven; Gebruik de waterkoker bewust.


Kies een goed geïsoleerd model met een zo laag mogelijk verbruik in stand-by (watt). De lijst van grootverbruikers wordt aangevoerd door de elektrische oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts