donderdag 7 mei 2015

Botz kwastglazuur

Botz aardewerk kwastglazuur Er zijn 3producten. Prijs: oplopen Prijs: aflopen ProductnaaA tot Z, Productnaam: . Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Bestel de BOTZ KWASTGLAZUUR 200ML TRANSPARANT 91(gl)tot 11GRADEN voordelig online. Botz kwastglazuur is een kant en klare, vloeibare glazuur. Vloeit goed uit bij een temperatuur van 1020-11graden celsius.


Een biscuit gestookt werk voorzien van een kwastglazuur bv.

Op deze pagina vindt u de kwastglazuren van BOTZ voor aardewerk. Dit houdt in dat alle glazuren dienen te worden gestookt tussen 10en maximaal 1100 . Botz kwastglazuur 1020-10zeer geconcentreerde kwaliteit kwastglazuren zijn zeer veelzijdig toepasbaar kennen grote combinatiesterkte wordt uitgenodigd . Botz kwastglazuur morgenrood glans (9594A - Keramikos) 10- 10° C stoken. Probleeglazuur dekt niet op de ribben van een vierkant object. Kan ik een transparant kwastglazuur zelf op kleur brengen?


Voor de glimmer glazuren geldt het volgende. Roer voor het verwerken de glimmerglazuur goed door. Breng de glazuur in twee (tot drie) lagen aan.

Enkele tips voor het gebruik van glazuren: -Werk altijd op een stof- en vetvrije ondergrond! Breng de verschillende lagen glazuur afwisselend horizontaal en . Botz aardewerk kwastglazuur, kant en klaar. Zacht glanzen aanbevolen voor serviesgoed.


Botz 91donkerbruin semi-transparant glans. De Beeldhouwwinkel Zutphen organiseert samen met BOTZ een dag speciaal voor keramisten, hobbyisten en liefhebbers van de BOTZ kwastglazuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts