woensdag 20 mei 2015

Melkopschuimer chocolademelk

Melkopschuimers maken niet alleen melkschuim, maar hebben ook de functie om melk op te warmen. Kijk mee hoe je kans maakt op de Philips melkopschuimer! Maar waar ik wel enorm van hou is warme chocolademelk!

Sjoko-shake: een kruising van warme chocolademelk en cappuccino. Klop de melk schuimend op met een melkopklopper en voeg cacao en suiker, kleine . U kunt de melkopschuimer niet gebruiken om chocolademelk op te warmen. Chocolademelk bevat suiker en wanneer deze wordt opgewarm komt er een .

Ik heb de Philips Senseo Twister melkopschuimer opgestuurd gekregen voor. Gebruik een elektrische melkopschuimer of melkklopper om de melk te laten . Zet het vuur hoger en breng de chocolademelk bijna aan de kook en klaar. Gebruik van de Nespresso Aeroccino melkschuimer – update. Voor chocomel, eerst de cacao in de melk oplossen!


Kan ik dat romiger maken, zodat het een beetje lijkt op chocomelk uit de winkel? De Philips Senseo Melkopschuimer CA65is voorzien van een innovatieve garde.

Zin in een latte macchiato, cappuccino of warme chocolademelk met melkschuim? Bij deze drankjes wordt water meestal met melk gemixt. Deze top melkopschuimers schuimen melk volledig automatisch elektrisch. De Aerolatte melkopschuimer is de eenvoudigste manier om melk op te.


Giet, zodra de melkopschuimer stopt, de warme chocolademelk in een glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts