maandag 11 mei 2015

Tupperware taart twister

Hoge taarten, lage taarten, cupcakes of muffins vanaf nu neem je ze met gemak overal mee naar toe. Hoge taarten, lage taarten, cupcakes of muffins vanaf nu neem je ze met gemak overal mee naar toe!

De schaal van de Trendy Ronde Taartdoos kan aan de diepe kant gebruikt worden om borrelhapjes, perziken met tonijn en andere bereidingen voor een koud . Je kunt een winterse stamppot heel gemakkelijk een lentetwist geven door lekkere frisse ingrediënten te gebruiken. Hartige taart met zalm, paprika en broccoli.

Te koop: product : tupperware taartdoos vierkant prijs: € 2status: nieuw. Het stoppen als tupperware demonstratrice bied ik mijn restanten aan. Deksel voor tupperware taartdoos diameter in de afsluitinggoot: 30. Images from Semra's Tupperware on instagram.


Tupperware taartdoos twister; Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt. Voor Partyverkoop en aanschaf geldt: aankopen Tupperware, exclusief eventuele. Download twister met da familieMPFree.


Nu een paar maanden verder, ben ik op een Tupperware party (Tuppalicious Cuijk). Magere kwarktaart met lange vingers - Taart. Mmmmm, deze heerlijke aardappel twisters zijn leuk als borrelhapje met een lekker. Je hebt wel een potato twister en een grote cocktailprikker nodig ik heb hem van de tupperware maar je kunt. Heb je zelf weleens een ijstaart gemaakt?


Met Tupperware kun je wel altijd iemand (of jezelf) blij maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts