woensdag 11 november 2015

Bierbrouwerij emelisse bv

Om het biermerk Emelisse de ruimte te gunnen die het nodig heeft en om de plek die het heeft veroverd op het speciaalbieren wereldtoneel te behouden, zijn . BV Emelisse, die het bestuur vormen van de brouwerij. Bij bierbrouwerij Grand Café Emelisse kunt u een kleine brouwerij bezoeken.

Wilt u eens weten hoe bier gebrouwen wordt? Eén van die dorpen was Emelisse, waar ook de Cisterciënzer Abdij 'Onzer Vrouwekamer' was. Bij restaurant Emelisse in Kamperland eten?

Daarnaast zeker ook als bierbrouwerij, dat zou iets bijzonders moeten zijn. De centrale ligging, de stijlvolle uitstraling en de combinatie met de brouwerij maken van Restaurant Emelisse de ideale plaats om een (bedrijfs)feest, bruiloft of . Brouwmeester Emelisse begint Brouwerij Kees! Brouwerij Emelisse in Kamperland (Zeeland). Slot Oostende uit Goes heeft de brouwerij en het biermerk Emelisse overgenomen.


De bierbrouwerij in Slot Oostende is nog in ontwikkeling. Veel informatie over Bierbrouwerij Emelisse BV, gevestigd in Kamperland en geregistreerd bij de KvK onder nummer 22026562. John de Vries added new photos — at Bierbrouwerij Emelisse. Kamperlan Nieuweweg 4493PA - Telefoonnummer, informatie en kaart van Bierbrouwerij Emelisse B.

De openingstijden van alle vestigingen van Bierbrouwerij Emelisse B. Bekijk het KvK nummer van Bierbrouwerij Emelisse B. Kamperlan adresgegevens, vestigingsnummer en meer bedrijfsinformatie over Bierbrouwerij . Ook zijn er steeds meer bezoekers die 's middags op . Dit jaar organiseert brouwerij Emelisse een bierfestival op het brouwterrein. Streek bier BV - BTW: NL855853992B- KvK: 64800113. Wilt u alles weten over BIERBROUWERIJ EMELISSE B. Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Emelisse bier Op donderdag juni organiseert Regioteam Zuid een rondleiding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts