vrijdag 6 november 2015

Koper poetsen ketchup

Kooktips - Koper en brons poetsen met ketchup-voor Voor het schoonmaken van je huis en alles dat daar instaat zijn zo ontzettend veel spullen te koop dat er . Spring naar Ketchup gebruiken - Je kunt ook wat ketchup op een opgevouwen vel keukenpapier knijpen en het op deze manier op het koper aanbrengen. Koper poetsen hoeft niet meer, spuit er antikal op,even laten intrekken, met een schone doek oppoetsen en klaar is kees!

Toen bedacht ik een andere optie, je kunt namelijk ook koper poetsen met tomaten ketchup. Ik heb het wel eens eerder geprobeer meer uit . Wij verzamelden tal van tips om vuil en vlekken van koper te verwijderen. Daarnaast leggen we uit hoe je je koperen spullen mooi laat glanzen.

In dit filmpje laat ik zien hoe je koper moet poetsen én hoe je een lekke vaas. Je kan dus met ketchup je zilveren armband poetsen! Binnen enkele minuten glimt je armband weer en ziet hij eruit als nieuw.


Ik vind het wel een meesterlijk idee, maar kan het niet ook zo zijn dat het alleen maar zo lijkt, omdat ketchup en koper allebei rood van kleur . Je bent hier: TipsSchoonmaken poetsenOma's tips. Koperen voorwerpen,die men poetst met een papje van azijn met zout,gaan weer mooi glanzen. Koper poetsen gaat heel goed met tomatenketchup.


Gehoord van een drummer die zijn bekkens ermee poetst. Koperen potten zijn vreselijk om schoon te maken.

In onderstaand filmpje smeert zij een beetje ketchup op de plek en binnen een korte tijd . Klinkt gek, maar met ketchup kun je dus zilveren armband poetsen! Koper is een kostbaar materiaal, zodat het goed moet worden gereinigd. De vacht van de koper grondig met ketchup voor het poetsen.


Tips voor het schoonmaken van sterk vervuild koper zonder van koperpoets gebruik te. Je kunt zwart koper insmeren met ketchup of tomatenpuree en laat het . Alles wat je voor glimmend koper en messing nodig hebt is een klein beetje ketchup. Het zuur uit de tomatensaus zou al het werk doen. BBC dat je ook tomatenketchup kunt gebruiken om koper te poetsen. Vuil koper dun insmeren met (goedkoopste) ketchup en zachtjes inwrijven.


Koper schoonmaken doe je met koperpoets, zou je zeggen. Mooi glazend goudgeel poetsen kan met een papje van krijt , zwavel en azijn. Stap 6: Als je klaar bent met het zilverpoetsen kun je met wat schoon water en een.


Stap-voor-stap je koper poetsen met tomaten ketchup.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts