donderdag 19 november 2015

Borner groenteschaaf v3

Of u nu op zoek bent naar de traditonele Vgroenteschaaf welke wij al meer dan jaar met groot succes verkopen, een groenteschaaf in een vrolijke oranje, . De Vgroenteschaaf is van kunststof en alleen verkrijgbaar in de kleur wit. Met de Borner V V(verkrijgbaar in kleuren) of V(RVS) schaaft of snijdt u in een .

Dankzij de Borner VPower schaaf kunt u sneller, veiliger en nauwkeuriger werken dan ooit tevoren! De in hoogte verstelbare inschuifplaten bieden. Met de fruit- en groenteschaaf Borner VTrendLine snijdt u fruit en groenten snel, nauwkeurig en veilig. Door het eenvoudig omwisselen van de inschuifplaten, .

Productinformatie Opvangbak voor Borner Vgroenteschaaf TrendLine. Het materiaal is bestand tegen olie en azijn en kan gemakkelijk gereinigd worden. Door het eenvoudig omwisselen van de insc. Ovalen opvangbak met zeef voor de Borner VPowerLine.


In onze winkel vindt u ook de juiste opvangbak voor de Vgroenteschaaf. Wilt u meer informatie over de Börner Vgroenteschaaf? Bekijk dan de mogelijkheden en foto's op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts