dinsdag 24 november 2015

Nederhof honselersdijk

De Nederhof in Honselersdijk krijgt in de loop van dit jaar weer bewoners. Honselersdijk - Nederhof Tussen 16en 16werd in opdracht van stadhouder Frederik Hendrik, de jongste zoon van Willem van Oranje, op de plek waar . Huis Honselaarsdijk is een voormalig jachtslot te Honselersdijk.

Alleen het bijgebouw de Nederhof staat er nog, met de voormalige gastenverblijven, . Vlakbij het centrum van Honselersdijk ligt De Nederhof. In de 17e en 18e eeuw diende De Nederhof als bijgebouw van het Huis Honselaersdijk. Levin gaat een nieuw wooninitiatief ontwikkelen in het monumentale 'kasteel' De Nederhof in Honselersdijk.

Dit monument wordt gerenoveerd en geschikt . Het stond al een tijdje op de agenda, maar nu is officieel bekend gemaakt dat bewoners van de Nederhof . Tussen 16en 16werd in opdracht van stadhouder Frederik Hendrik, de jongste zoon van Willem van Oranje, op de plek waar .

File:Overzicht voorgevel nederhof - Honselersdijk - 203584- RCE. From media Commons, the free media repository. Het betreft de voorgevel van NEDERHOF in Honselersdijk dat is gebouwdt in 16tot 16als bijgebouw van de HERE v NAALDWIJK . Nederhof Groep 29C, 01- 61057 Nederhof Groep 29C, Opslaan. Boektitels Honselersdijk in het westlands museum. Reconstructietekening van plafondversieringen in de noorderhoektoren van de Nederhof, Duijvenstein, W. De Hunselaer 26Xj Honselersdijk - bekijk op Maps.


De Nederhof is in verbouwing, gelukkig gaat het BijMekaar restaurant gewoon door in De . De Rooms Katholieke kerk te Honselersdijk is gebouwd in 1928. Het is niet de eerst katholieke kerk in Honselersdijk. Zaterdagavond april heeft Popkoor Timeless een huiskamerconcert. De Nederhof in Honselersdijk zal de komende weken fungeren als Sinterklaaskasteel.


De bewoners van de Nederhof treden op als gastheren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts