vrijdag 20 november 2015

Stoominzet

Een stoompan bestaat uit een onderpan, een stoominzet en een deksel. In de onderste pan van de stoompan gaat zoveel water dat de stoominzet een paar . IKEA - STABIL, Stoompaninzet, Je kan verschillende gerechten gelijktijdig stomen in dezelfde pan, wat energie bespaart.

Snelkookpan WMF Perfect Plus Stoominzet liter. Je kunt een hele stoompan kopen, of alleen een stoominzet, die je op je gewone kookpan plaatst. Eenvoudig en goedkoop te krijgen bij de . Stomen is een traditionele Oosterse manier van koken die ook bij ons erg populair is.

Deze kooktechniek zorgt voor een lichte en gezonde bereiding, zonder . Met de WMF stoominzet kun je veel meer groente stomen dan in een normale groentestomer, omdat het inzetstuk voller kan. Point-Virgule Professional Stoominzet Grijs. De cooking professional reeks van Point-Virgule biedt een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle . Een stoominzet helpt u bij het bij het stomen van uw vlees, vis of groenten. Het stomen van eten zorgt ervoor dat de smaak van de ingrediënten optimaal wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts